10 Ocak 2010 Pazar

Biz bize benzeriz

Ne demişler; insanlar çift yaratılmış. Ezeli rakiplerin futbolcularının da benzerleri vardır herhalde diyerek bir araştırma yaptık. İşte gözden kaçmayanlar:





Fenerbahçe'nin bir dönem sağbekinde vazgeçilmezi olan Serkan Balcı, biraz boydan kaybetse de yüz hatları ve süratiyle İsveçli futbolcu Fredrik Ljunberg'e benziyor.




Fatih Terim'in İngiltere'de 24 yıldır devam eden The Bill'deki Frank Burnside tiplemesine benzemesi dikkat çekici.



Fenerbahçe'nin ve milli takımın sağ kanattaki dinamosu Gökhan Gönül ile Hollandalı Boudewijn Zenden'in benzerliği de ilginç.



İki sinir bozucu insan. Golleri elinden (ayağından!) kaçıran Güiza ile Kurtlar Vadisi'ndeki Çakır'ı elinden kaçırmayan Özcan Varaylı, -nam-ı diğer Cerrahpaşalı Halit- de birbirine benziyor.



Galatasaray'ın ve milli takım'ın efsanevi ismi Hakan Şükür, Godfather filmiyle özdeşleşen Al Pacino'ya benzemiyor mu sizce de?



Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena'nın, Arka Sokaklar dizisinin hırçın polisi Şevket Çoruh'a benzemesi gözlerden kaçmamış.



Eski Galatasaraylı Rigobert Song'u tanımasak kendisini Toronto Raptorslı yıldız basketbolcu Chris Bosh'un kardeşi sanırdık.
...

Eğer sizin de farkettikleriniz ve paylaşmak istedikleriniz varsa bu konu hakkında tespitlerinizi bizimle paylaşmaktan kaçınmayın. Yorum yazmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder